За нас

Фирма РУБИН 2001 ЕООД е на пазара повече от 20 години, като е специализирана в търговията на продукти, системи и съоръжения за Водопровод, Канализация и Отопление.

През годините фирмата се е наложила на Българския пазар, като е спечелила име на коректен партньор и доставчик на качествени стоки за ВиК и Отопление, които поддържа в големи складови наличности.

Разполага със складови бази и магазини в София, Пловдив и Варна, и като компания с национално значение, в тях се предлага най-широка гама от продукти за ВиК и Отопление в България.

Ние ви предлагаме подходящи продукти и решения за ВиК и Отопление на оптимални цени и качество. Дългогодишният опит, който сме натрупали, ни е насочил към внимателен подбор на производители с утвърдено име и международен авторитет. Залагаме изключително много на качествените марки и продукти, и се стремим да поддържаме безкомпромисно ниво в това отношение.

РУБИН 2001 ЕООД е официален представител и партньор на Toshiba, Carrier, Grundfos, Tiemme, Peštan, Fluidmaster, Liv и Tim Sistem.

Фирмата разполага с квалифициран и мотивиран персонал, който ще Ви консултира, съдейства и насочи в избора на подходящите за Вас продукти и решения.

Индивидуалният ни подход към партньори и клиенти ни прави успешни и полезни.

За улеснение на клиентите сме изградили функционален, съвременен и постоянно обновяващ се онлайн магазин, с цел улесняване на търсенето, избора и доставката на желаните стоки.