Вътрешни тела за подов монтаж

Филтрирай по:

Активирани филтри:
Подходящ за помещения
Мощност на охлаждане (kW)
Мощност на отопление (kW)
 • Вътрешно тяло за подов монтаж Toshiba RAS-B10J2FVG-E /10 000 BTU. Вътрешните тела за мултисплит системи се продават само в комплект с външно тяло, което не е включено в цената! Вътрешно тяло към мулти-сплит система Toshiba за приложение с подов и ниско стенен монтаж, пасващ перфектно под перваза на прозореца или мансардни помещения с нисък таван.

  1 476,80 лв
  Наличен
 • Вътрешно тяло за подов монтаж Toshiba RAS-B13J2FVG-E /13 000 BTU. Вътрешните тела за мултисплит системи се продават само в комплект с външно тяло, което не е включено в цената! Вътрешно тяло към мулти-сплит система Toshiba за приложение с подов и ниско стенен монтаж, пасващ перфектно под перваза на прозореца или мансардни помещения с нисък таван.

  1 563,46 лв
  Наличен
 • Вътрешно тяло за подов монтаж Toshiba RAS-B18J2FVG-E /16 000 BTU. Вътрешните тела за мултисплит системи се продават само в комплект с външно тяло, което не е включено в цената! Вътрешно тяло към мулти-сплит система Toshiba за приложение с подов и ниско стенен монтаж, пасващ перфектно под перваза на прозореца или мансардни помещения с нисък таван.

  2 007,59 лв
  Наличен
Показани 1 - 3 от 3